Insulin-bling: Louises design skal sælges i USA

Louise Bak Refshauge har diabetes og syntes, at den traditionelle insulinpen var kedelig. Det gav hende en idé, der har lokket en amerikansk investor til.

Enhver forretning starter med en idé. Sådan var det også for designeren Louise Bak Refshauge. 

Louise lider af diabetes, og hun var træt af, at insulinpennen var så kedelig. Det besluttede hun sig at gøre noget ved. 

Louise har derfor designet Bling Your Pen, som er nogle hylstre til at have ens insulinpen i - med masser af bling på! 

- Jeg elsker bling. Hvem elsker ikke bling?, siger Louise Bak Refshauge. 

Mens hun viser TV MIDTVEST sin insulinpen, når den er ude af sit blinghylster, forklarer hun hvorfor, hun har lavet de hylstre. 

- Den er jo kedelig, og sådan er jeg ikke. Jeg vil ikke ikke gå rundt og gemme mig og min sygdom. Jeg vil gerne vise det her frem, bare på en anden måde, siger designeren fra Fjelstervang. 

Det er planen, at Bling Your Pen skal sælges i hele verden, men lyfebulb har valgt at teste det amerikanske marked først, for at se, hvordan markedet er. 

Produktet kan ændre rigtig meget for Louise. 

- Det kan betyde, hvis jeg er heldig, at jeg er en pensionist, der skal betale topskat på et tidspunkt, griner Louise Bak Refshauge. 

Den er netop blevet sat til salg i USA på hjemmesiden www.lyfebulb.com. Det er dog kun tilgængeligt for amerikanske kunder indtil videre. 

 

 


Læs flere artikler fra Midt- og Vestjylland eller i kategorien Erhverv.