Ingen skal erstatte Duncan

Morten "Duncan" Rasmussen skifter til AGF, men der kommer ikke en ny ind i stedet.

FC Midtjylland er allerede godt besat i angrebet, så "Duncan" erstattes ikke, siger ulvenes sportsdirektør. De går ikke med planer om at hente en erstatning for angriberen Morten "Duncan" Rasmussen, der onsdag blev solgt til ligakonkurrenten AGF.
   
Klubben har allerede spillere, der kan tage over for "Duncan". Det siger sportsdirektør Claus Steinlein til klubbens hjemmeside.
   
 - Vi er godt besat i angrebet, hvor vi har stor konkurrence om pladserne, siger sportsdirektøren.
   
Han henviser til sidste års ligatopscorer, Martin Pusic, den tårnhøje nigerianer Paul Onuachu, den costaricanske hurtigløber Marcos Ureña samt det tjekkiske nyindkøb Václav Kadlec. Steinlein vurderer, at Morten "Duncan" Rasmussen under sine tre og et halvt år i FC Midtjylland har været med til at løfte klubben.
   
- Vi har været rigtig glade for at have "Duncan" i klubben. Han er en god fyr, der har været med til at løfte niveauet i truppen.
   
- Samtidig har han med sin ekstreme vindervilje bidraget positivt til den vinderkultur, vi har opbygget i klubben, siger Steinlein.
   
Sportsdirektøren siger samtidig, at FC Midtjylland har fået en god pris for angriberen, der ellers først havde kontraktudløb efter sæsonen. Flere medier har spekuleret i, at prisen lander lige over en millioner kroner for "Duncan", der på landsholdet under Morten Olsen har stået i skyggen af Nicklas Bendtner.
   

Ritzau
   
 


Læs flere artikler fra Midt- og Vestjylland eller i kategorien Sport.