Ingen patienter på Gødstrup før 2020

Indflytningen på det nye supersygehus er endnu engang udskudt.

Oprindeligt skulle den første del af supersygehuset i Gødstrup være taget i brug i 2017. Sidste år meddelte regionen, at sygehuset stod klar i 2019, men nu fremgår det af en risikorapportering om det nye sygehus, at patienterne efter planen først flytter ind i årsskiftet mellem 2019 og 2020. Det skriver Dagbladet Holstebro-Struer.

- Der har figureret flere forskellige indflytningsdatoer - det er sandsynligvis fordi vi overtager byggeriet i løbet af efteråret 2019, og dermed er det vores indflytningsdato. Altså den dato, hvor vi kan begynde at flytte ting ind i sygehuset, siger regionens projektchef Michael Hyllegaard til Dagbladet Holstebro-Struer.

Ifølge den seneste tidsplan fra 2015 var ibrugtagningen af sygehuset planlagt til ultimo 2019, hvor den sidste etape skulle være færdiggjort. Herefter skulle hele sygehuset altså stå klart.

- Men vi skal have noget tid til at få alle tingene på plads, inden vi kan begynde at flytte patienterne ind. Når vi har talt om indflytningsdato og ibrugtagning, så har det relateret sig til det tidspunkt, hvor vi fik sygehuset overdraget af entreprenørerne. Det har vi nok ikke været opmærksomme nok på at få kommunikeret, siger Michael Hyllegaard.


Læs flere artikler fra Midt- og Vestjylland eller i kategorien Sundhed.