Ingen forlænget fest til studenterne

Diskotekerne i landsdelen har fået afslag på at holde åbent til klokken fem om natten på hverdage i næste uge, hvor mange bliver studenter.

Diskoteker og kommende studenter mange steder i landsdelen er frustrerede. Diskotekerne må nemlig kun holde åbent til klokken 02 på hverdage i næste uge, hvor mange bliver studenter. Tidligere har diskotekerne holdt åbent til klokken 05.

- For os betyder det, at vi smider en masse af vores kunder på gaden, og vi mister omsætning og vi kommer til at se dumme ud, i gåseøjne, overfor alle de gæster vi har inde hernede, siger en frustreret bestyrer af Crazy Daisy i Skive, Michael Toft, til TV/MIDT-VEST.

Studenterugen er ikke en særlig begivenhed

Ifølge loven kræver det en særlig begivenhed, hvis diskoteker skal holde ekstra åbent i hverdagene udover bevillingen til klokken to. Det er studenterugen ikke. Hvis diskotekerne vil holde længere åbent skal det ske i en lukket fest. Det vælger en del af diskotekerne nu at gøre.

Se hele politidirektør Jens Kaasgaards forklaring på afslaget til diskotekernes udvidede åbningstider i hverdagene i næste uge:

02:53 Luk video