Indblandet i slagsmål: Vanopslagh blev udelukket fra stadion

Partilederen for Liberal Alliance har tidligere været oppe at slås i forbindelse med fodboldkampe.

Alex Vanopslagh har ikke altid levet sit liv efter at skulle være formand for et parti i Folketinget. Det erkender han overfor Ekstra Bladet.

quoteJeg kunne bare være gået min vej

Alex Vanopslag, formand, Liberal Alliance

I sin ungdom var Vanopslagh, der stillede op til valget i Vestjyllands Storkreds, stor fan af fodboldklubben FC Midtjylland.

Netop en episode efter en fodboldkamp på MCH Arena, der er hjemmebane for FC Midtjylland, endte med, at Alex Vanopslagh fik karantæne fra at komme på stadion samt en bøde fra Herning Politi, fordi han efter en kamp kom i slåskamp.

- Jeg kunne bare være gået min vej, hvilket også var det, jeg først gjorde. Da jeg så, at min rigtig gode kammerat var ved at få nogle tæsk, så tog jeg den dårlige beslutning at forsvare ham, siger Alex Vanopslagh til Ekstra Bladet.

Ikke eneste slagsmål

Partiformanden har også en anden gang været impliceret i et slagsmål.

Det skete også i forbindelse med en fodboldkamp, men ikke nær stadion.

Den gang var det på et værtshus i Herning, hvor en gruppe Brøndby-fans kom ind for at slås. Og der så Alex Vanopslagh ikke andre muligheder end at slå fra sig.

Tiden med slåskampe er et overstået kapitel for Liberal Alliance-formanden. Men han prøver stadig at se et par kampe om året på stadion.

Hvem er han egentlig ham den nye leder for Liberal Alliance? Indtil for ganske nylig var Alex Vanopslagh et ubeskrevet blad i landspolitik - nu er han partileder.

Læs flere artikler fra Midt- og Vestjylland eller i kategorien Politik.