Hospitalsenhed Midts patienter er mest tilfredse

En ny undersøgelse slår fast, at patienterne hos Hospitalsenhed Midt er Region Midtjyllands mest tilfredse.

Hospitalsenhed Midt, der har afdelinger i Viborg, Silkeborg og Skive, er Region Midtjyllands bedste, hvis man spørger patienterne.

I en landsdækkende undersøgelse af patientoplevelser scorer de tre afdelinger over landsgennemsnittet i 88 ud 100 spørgsmål. Det fremgår af en pressemeddelelse fra Hospitalsenhed Midt.

- Det er vi simpelthen rigtig glade for, for patienternes tilfredshed er jo det, der er allervigtigst for os her ved Hospitalsenhed Midt, siger en glad Helle Skytte, der er oversygeplejersker på Regionshospitalet i Viborg.

Resultatet er en væsentlig forbedring i forhold til 2016. Her lå Hospitalsenhed Midt over landsgennemsnittet i 65 ud af 98 spørgsmål. Der er således sket en fremgang vd 29 spørgsmål.

Ifølge Helle Skytte skyldes det bl.a., at hospitalet har brugt resultaterne fra undersøgelsen til at finde de rigtige steder at sætte ind.

- Nogle af de svar, som vi fik sidste år, var, at patienterne gerne vil have lidt flere informationer, inden de kommer hos os, og at vi kunne gøre helheden af patientforløbet bedre. Det har vi sat ind overfor, forklarer hun.