Håndbolddag i det midt- og vestjyske: Se resultaterne her

TTH Holstebro mødte Bjerringbro Silkeborg, Skjern spillede mod Fredericia, Lemvig/Thyborøn tørnede sammen med KIF Kolding og Mors Thy mødte Ribe Esbjerg.

Der har været håndbold på programmet i det midt- og vestjyske i dag. Klokken 14 stod det på opgør mellem Lemvig/ Thyborøn mod KIF Kolding og Skjern mod Fredericia.

Lemvig/ Thyborøn kom godt fra start og kunne gå til pause med en føring på 14-12 mod Kolding. Dog formåede de ikke at holde distancen og tabte 29-32. Christian Sabroe var med sine fem kasser topscorer for thyboerne, men kunne ikke hamle op med Koldings topscorer Andreas Flodman, der fik bolden i nettet ni gange.

Klokken 14 startede også kampen mellem Skjern og Fredericia. Det var en kamp, som Skjern kom bedst fra. Med en slutstilling på 33-29 til vestjyderne, kan spillerne fra Skjern gå på juleferie med en tredjeplads i herrehåndboldligaen.

Den næste rundes kampe gik i gang klokken 16, og den stod på et enkelt midt- og vestjysk lokalopgør mellem TTH Holstebro og Bjerringbro Silkeborg. Mors Thy mødte Ribe Esbjerg.

Efter en hård kamp mellem TTH Holstebro og Bjerringbro Silkeborg, måtte begge hold se sig tilfreds med et enkelt point. Kampen endte nemlig 26-26. 

For Mors Thy var det lige ved og næsten i kampen mod Ribe Esbjerg. Her kunne Ribe Esbjerg trække sig sejrrigt fra kampen der endte med stillingen 22-23.

Vi var med da TTH tørnede sammen med BSH.

Læs flere artikler fra Midt- og Vestjylland eller i kategorien Sport.