Fotovognen er tilbage: - Vi glæder os helt vildt

Fotovognen ruller igen over skærmen på TV MIDTVEST, når der onsdag aften bliver taget hul på en ny sæson af den populære serie.

Det kan skrives kort. Fotovognen er tilbage.

Onsdag aften kører den populære vogn nemlig igen ud fra TV MIDTVEST for at besøge de mest finurlige afkroge af Midt- og Vestjylland.

- Vi glæder os helt vildt, selvom vi aldrig helt ved, hvad vi kan forvente, siger Vibeke Nipper, der sammen med sin makker Anders Toft Bro og fotograf Line Morell tager hul på sæson to af Fotovognen helt ude ved vestkysten i Fjaltring.

- I første afsnit kan man i hvert fald forvente højt humør og godt vejr, tilføjer Anders Toft Bro.

I Fjaltring støder Fotovognen på mange forskellige mennesker. Lige fra en pensioneret skraldemand, der er på vej ned for at pante sine øl til den tidligere fondschef for Real Dania Hans Peter Svendler.

- Det er det, der er så fantastisk ved det. Vi fisker efter de gode historier, og folk er simpelthen så søde og imødekommende, lyder det fra Vibeke Nipper.

- Det sjove er, at vi intet ved på forhånd. Der er nul, der er planlagt. Nogle gange laver vi endda om på ruten, mens vi er ude og køre, siger Anders Toft Bro.

Enorm gæstfrihed i det midt- og vestjyske

Gæstfriheden hos de lokale, der får besøg af Fotovognen, er kun blevet bedre og bedre i takt med at flere har fulgt programmerne i TV, forklarer Anders Toft Bro.

- Jeg vil sige, at 90 procent af alle folk vi møder, er glade og imødekommende. Folk stiller ikke spørgsmålstegn ved, hvad vi laver. De er gæstfrie og svarer bare på vores spørgsmål.

- Der er dog nogle som synes, vi er platte, lyder det Vibeke Nipper.

- De synes, vi griner for meget af os selv. Det er hele tiden en balance for os, og den går vi meget op i. Det skal handle om de samfund, vi besøger, men det handler lige så meget om, at vi er på besøg. Det er et øjebliksbillede set gennem vores øjne, siger hun.

En overraskelse til seerne

Er alt så som det plejer? I grove træk ja. Alligevel har Vibeke Nipper, Anders Toft Bro og Line Morell en overraskelse til Fotovognens seere i det første afsnit af den nye sæson.

- Vi møder en mand, der er ude på en gåtur. Han ender med at blive den første medpassager i Fotovognens historie. Mere får du mig ikke til at sige. Du må se programmet for at finde ud af mere, griner Andes Toft Bro. 

Fotovognen har sæsonpremiere med et besøg i Fjaltring ved Lemvig.

 


Læs flere artikler fra Midt- og Vestjylland eller i kategorien Samfund.