Flere midt- og vestjyder støttede kræftindsamling

Kræftens Bekæmpelse fik et bedre resultat i Midt- og Vestjylland, end de gjorde sidste år.

Både på landsplan og i Midt- og Vestjylland satte Kræftens Bekæmpelse nye højder for, hvor meget de frivillige indsamlerne kunne få i indsamlingsbøssen.

Sidste år blev der i de midt- og vestjyske kommuner samlet 3.623.549 kroner ind. I år nåede resultatet op på 3.718.518 kroner, hvilket svarer til en stigning på næsten 100.000 kroner.

På landsplan blev der sat ny indsamlingsrekord. I alt blev det til 36,5 millioner kroner, hvilket er det højeste beløb, Kræftens Bekæmpelse nogensinde har samlet ind. Det er knap 2 millioner kroner mere end sidste år.

- Vi er simpelthen så glade! Den meget store opbakning er med til at styrke kampen mod kræft, og det er en varm håndsrækning til alle kræftramte og pårørende i Danmark. Uden den enorme støtte fra befolkningen ville vi ikke kunne bane vejen for, at færre får kræft, og at flere overlever og får et godt liv efter sygdommen. Derfor vil jeg gerne sige en kæmpe stor tak både til alle dem, der har samlet ind, og dem der har givet et bidrag, siger formand for Kræftens Bekæmpelse, Dorthe Crüger, til organisationens hjemmeside.

I alt 28.000 frivillige hjalp til med at samle ind.


Læs flere artikler fra Midt- og Vestjylland eller i kategorien Samfund.