Flere brande i landsdelen

Midt- og Vestjyllands politi oplyser, at der lørdag aften og nat har været brande i Lemvig, Skive og Herning.

Lørdag aften og nat har brandvæsen og politi været alarmeret og kaldt til brand tre gange, i Lemvig, Skive og Herning.

Kl. 23.02 lød meldingen, at der var udbrudt brand på Hotel Nørre Vinkel i Lemvig. Et hotelværelse på en tom værelsesgang brændte. Gæster havde forladt værelset lørdag morgen, og det er nu op til brandteknikere at finde ud af, hvordan branden kunne opstå. Carsten Henriksen, vagtchef ved Midt- og Vestjyllands Politi, oplyser, at ingen kom noget til eller var i fare i ved branden.

Tre personer på sygehuset

I Skive blev tre personer kørt til observation for røgforgiftning, da det brændte i en stuelejlighed på Vestervænget. Politi og brandvæsen blev alarmeret kl. 01.14. Der var gået ild i lejlighedens køkken, fordi en kogeplade ikke var blevet slukket. Branden bredte sig ikke til andre rum end køkkenet, og de tre personer, som blev kørt på sygehuset, er udskrevet igen.

Hvordan en lejlighed i Herning kunne gå i brand er, i følge vagtchef Carsten Henriksen, endnu uklart. Brandvæsen og politi blev tilkaldt kl. 01.49. En lejlighed på første sal i en etageejendom i Vestergade brændte. Der var ingen personer i lejligheden - og også her bliver det, i følge vagtchefen, nu op til teknikere at finde ud af årsagen til branden.