Fint besøg i Fotovognen: Anders Breinholt og Natholdet gæster Fotovognen i særudgave

Det populære TV 2-program er så vilde med programmet Fotovognen på TV MIDTVEST. Et program der ofte optræder i Natholdets egne udsendelser.

Der var højt humør og masser af kopper, da Natholdet og Fotovognen torsdag slog pjalterne sammen. Foto: Louise Deruginsky, TV MIDTVEST

Et godt grin. 

Det er ofte udgangspunktet, når Natholdet med et glimt i øjet viser klip fra en lang række danske TV-programmer. Variationen er stor, men ofte er kærligheden til udvalgte programmer på især regionale medier i fokus. TV MIDTVEST er ingen undtagelse. 

I dagens anledning fik Anders Breinholt lov til at montere et Foto: Louise Deruginsky, TV MIDTVEST

Vært på Natholdet Anders Breinholt har nærmest gjort det til en tradition at vise klip fra "Fotovognen". Et fast program på TV MIDTVEST, hvor Vibeke Nipper og Anders Toft Bro i fællesskab med fotograferne Line Morell Holm/Bent Leth besøger byer i vores landsdel og tager en uformel snak med de lokale om stort og småt. Ofte giver det et humoristisk og ærligt billede af livet der leves rundt omkring i de små byer. 

Vind en fotovogn-kop

I dagens anledning har TV MIDTVEST sat en Fotovogn-kop på højkant. Den konkurrence kører lige nu på Instagram. 

Dagens optagelser bliver til en specialudgave af både Fotovognen og Natholdet. Programmerne vil blive sendt på et senere tidspunkt.

I mellemtiden kan du kigge nærmere på Jan Gintbergs besøg i Natholdet. Her var Fotovognen også i kærlig fokus.

03:34

Jan Gintberg var meget begejstret for Fotovognen, da han var medvært i Natholdet.

Luk video