Festlig weekend har givet arbejde til politiet: Vi er ikke vant til så mange anmeldelser

Siden fredag er politiet blevet kontaktet om for høj musik eller støj intet mindre end 24 gange, og er rykket ud 20 gange. Anmeldelserne kommer fra hele Landsdelen.

Det har været en weekend med høj musik i det midt- og vestjyske.

I flere tilfælde har musikken været til så stor gene for naboer, at Midt- og Vestjyllands Politi har modtaget intet mindre end 24 anmeldelser henover weekenden, og 20 gange rykkede politiet ud for at lukke festen.

- Det svarer til en god sommerdag, men på grund af corona holder rigtig mange privat fester. Vi er ikke vant til så mange anmeldelser, når vejret ikke er bedre, fortæller Jens Claumarch, der er vagtchef ved Midt- og Vestjyllands Politi.

Han fortæller også at anmeldelserne er kommet fra alle kommuner i landsdelen.

Corona-kuller

Der er intet ulovligt i at spille musik til langt ud på natten, så længe det ikke er til gene for andre, og så skal man selvfølgelig være opmærksom på reglementet i den boligforening man tilhører.

Vagtchefen vurderer, at de mange privatfester skyldes de tidlige lukketider på barer, og at folk er lidt kulrede ovenpå corona-krisen.

- Vi opfordrer alle til selv at tage kontakt til naboer, hvis man skal holde en fest eller bliver forstyrret. Og så rykker vi så ud, hvis det ikke løser problemet, fortæller vagtchef Jens Claumarch til TV MIDTVEST.

Ifølge vagtchefen er kommunikation vejen frem, når det kommer til fester og naboproblemer.


Læs flere artikler fra Midt- og Vestjylland eller i kategorien 112.