FCM henter voldsdømt målmand

Arek Onyszko blev smidt ud af OB på grund af en dom for vold. Nu ska han stå på mål for FC Midtjylland.

35-årige Arek Onyszko ophævede samarbejdet med OB i juni, da Onyszko fik en dom for vold. Nu har FC Midtjylland hentet polakken på en fri transfer i en to-årig kontrakt. Også selvom Onyzko skal afsone en straf på 30 dages fængsel.

 - Vi kender historien. Der er ikke noget, som retfærdiggør det, Arek gjorde. Nu tager han sin straf, og så må vi i fællesskab se frem. Vi vil gerne være den klub, der rækker hånden ud og hjælper han videre, siger Jens Ørgaard, sportsdirektør i FC Midtjylland.

Onyszko er en forstærkning

Det er ikke kun af et godt hjerte, at FC Midtjylland lukker den polske målmand ind i folden. Det er også fordi han er et godt kort i den ny sæson.

- Arek har i en årrække været en af ligaens stærkeste målmænd. Han er professionel til fingerspidserne og har et enestående vinderinstinkt. Det gjorde ham værdifuld og vellidt i Viborg og OB. Vi regner med en fortsættelse hos os, siger Jens Ørgaard.

Polakken er på mål for første gang, når FC Midtjylland lørdag kl. 14.00 møder AGF i en testkamp i Nr. Snede. Arek Onyszko får trøje nummer 25.

Se indslag fra TV2/FYN: Onyszko tiltalt for flere slag og spark (14. april)Se indslag fra TV2/FYN: Onyszko i fængsel (24. april)Se indslag fra TV2/FYN: OB formand: Onyszko bør fyres (24. april)

Læs hvad FC Midtjylland skriver om den nye målmand.


Læs flere artikler fra Midt- og Vestjylland eller i kategorien Sport.