FCM Håndbold forlænger med Helle Thomsen

FC Midtjylland har skrevet en ny tre-årig kontrakt med Helle Thomsen, der i sidste sæson hentede The Treble til klubben og i denne sæson har ført holdet frem blandt de otte bedste i Champions League.

FC Midtjylland har cheftræneren for de kommende tre år på plads. Klubben er nemlig blevet enig med nuværende cheftræner Helle Thomsen om at fortsætte samarbejdet, så det strækker sig henover de kommende tre sæsoner.

- Det var ikke et svært valg for os at tilbyde Helle en ny kontrakt, lyder det klart fra sportschef i FCM Håndbold Hans Peter Riis.

- Helle har på sin egen måde været med til at udvikle holdet til det, det er i dag. Hun har lagt vægt på, at man arbejder som et hold. At holdet kommer før det individuelle, og det er det, der har bragt os langt. Hun har hentet fantastiske resultater, og det var helt naturligt, at hun skulle fortsætte, siger sportschefen.

Og han bakkes da også op af statistikken, som fortæller, at Helle Thomsen i sin første sæson i spidsen for de midtjyske håndboldpiger blev både danmarksmester, pokalvinder og vinder af Super Cup'en, mens indeværende sæson har budt på en pokalfinale, en øjeblikkelig førsteplads i ligaen og en plads blandt de otte bedste i Champions League.

Helle Thomsen begyndte som assistenttræner, men overtog holdet i slutspillet i sæsonen 2011/12, hvor det blev til et sæt bronzemedaljer og en semifinaleplads i EHF Cup'en. Hun har nu været i FC Midtjylland i 3,5 år.

- Det er dejligt, der er styr på det nu. Jeg glæder mig til at være her tre år mere, og min mavefornemmelse er rigtig god, efter at vi er blevet enige. Jeg håber, at vi kan blive ved med at ligge, hvor vi gør, og jeg vil rigtig gerne være med til at fortsætte det, vi er i gang med, siger cheftræner Helle Thomsen.

- Jeg elsker at være i FC Midtjylland og have med de her spillere at gøre. Jeg elsker at træne nogle af verdens bedste spillere og opleve den indgang og den professionalisme, de har til tingene, uddyber hun.