Farvel til Harry Potter

Over hele landsdelen havde biograferne natten mellem tirsdag og onsdag premiere på den allersidste film om troldmanden Harry Potter.

Klokken 00.01 tirsdag nat var ventetiden forbi for landsdelens Harry Potter-fans. Præcis på det tidspunkt måtte biograferne nemlig sætte gang i den sidste spole med filmen om troldmandsuniverset - Harry Potter og Dødsregalierne - del 2. Både personale og mange de spændte fans var mødt op i udklædning. I BioCity i Herning havde de også pyntet biografen op og inviteret Silkeborg Rovfugleshow på besøg. I bedste Harry Potter-stil havde klubben taget levende ugler med i biografen.

Fantastiske anmeldelser

Dagens aviser har givet den ottende og sidste film om Harry Potter og hans venner en super modtagelse. Der er da også allerede nu mange, der har bestilt billet til filmen i biografen. Ekstra Bladet skriver, at der alene i Danmark er solgt 55.000 billetter i forsalg til filmen. Den vises både i 2D og 3D og er afslutningen på J.K. Rowlings serie om troldmanden Harry Potters kamp mod den onde Lord Voldemort.

Se her nogle af avisernes vurderinger til filmen:

Jyllands-Posten: 5 af 6 stjernerEkstra Bladet: 3 af 6 stjernerKristeligt Dagblad: 6 af 6 stjernerBerlingske: 5 af 6 stjernerB.T.: 5 af 6 stjerner

Se her mere om "Harry Potter og Dødsregalierne - del 2" på filmens hjemmeside.

 

Vemodigt var det for både fire veninder og en operatør, at det nu var sidste gang de skulle se og vise Harry Potter.