En forårsdag på heden genopstod

I dag blev der for 17. gang kørt Herning Grand Prix - endagscykelløbet, der er bedre kendt som En forårsdag på heden.

75 ryttere fra både Danmark og flere europæiske lande stillede op til starten på En forårsdag på heden. Sidste år blev det traditionsrige cykelløb aflyst på grund af en manglende hovedsponsor, men i år genopstod løbet ved hjælp af mange små sponsorer. To lokale hold var med til starten; Team Designa Køkken fra Kjellerup og Blue Water - Cycling for Health fra Herning.

Tredobbelt Designa

Vinderen af løbet blev Designas Rene Jørgensen. Han vandt foran holdkammeraterne Michael Reihs og Allan Johansen. Bedste Blue Water-rytter blev Glenn Bak på 7. pladsen. Michael Smith Larsen fra Blue Water sluttede som nummer 16.