Efterlysning: 38-årig mand mistænkt for formodet drab i Herning

Politiet advarer folk mod at tage kontakt til mistænkte.

Foto: Midt- og Vestjyllands Politi

Midt- og Vestjyllands Politi efterlyser en 38-årig mand fra Herning i forbindelse med det formodede drab på en 51-årig mand på Lupinens Kvarter i Herning. Det skriver politiet i en pressemeddelse. 

Anmeldelsen blev modtaget klokken 09.00. Henvendelsen kom fra en borger, der ikke kunne komme i kontakt med den 51 årige mand. Her fandt politiet manden død på sin bopæl ved ankomsten. 

Omstændighederne omkring liget gør, at politiet formoder, der er tale om et drab. De efterlyser derfor en 38-årig mand, der sættes i forbindelse med drabet.

Den efterlyste er 38-årige Sam Alimalayeri, der er fra Herning.  Foto: Midt- og Vestjyllands Politi

Ifølge pressemeddelsen er den efterlyste Sam Alimalayeri. Han bliver beskrevet som 157 cm høj, almindelig af bygning og med kort mørkt hår.

Han formodes at være iført sort- eller blå-stribet sommerhat, mørkeblå jakke, grønne bukser, sorte NIKE-sko og har formentlig skægstubbe. Håret stikker ud under hatten. Politiet kan endnu ikke komme hans rolle i dødsfaldet nærmere.

Politiet advarer mod at tage kontakt til mistænkte. I stedet opfordrer de til at ringe til politiet, hvis man ser ham, eller ved hvor han befinder sig. 

- Der vil aftenen og natten igennem fortsat være politi og hjemmeværn tilstede i området ved Lupinens Kvarter med henblik på yderligere undersøgelser og afspærring af findestedet. Vi har ikke flere oplysninger i denne omgang, skriver Midt- og Vestjyllands Politi efterfølgende på Twitter.