Efter Danmarks landsholdssejr: Politiet rykkede ud til fodboldglæde i landsdelen

Der var fest og og glæde på gaderne rundt om i landsdelen efter Danmarks sejr over Rusland ved EM i fodbold. Midt- og Vestjyllands Politi måtte rykke ud flere gange.

Der blev sunget, danset, jublet og spillet højt musik på gaderne i går aftes, da det danske fodboldlandshold vandt 4-1 over Rusland.

Og det var ikke kun i Parken, at sejren blev fejret. Også midt- og vestjyder tog del i fejringen. Flere steder var der storskærme stillet op, og efter kampen fortsatte festen rundt om i byerne.

- Når der er mange mennesker sammen, og de har fået lidt at drikke, ender det nemt i noget skubberi, men det var ikke noget, vi ikke kunne styre, siger Anders Hansen, der er vagtchef hos Midt- og Vestjyllands Politi.

Han fortæller, at politiet var til stede på Nytorv i Viborg, på Østergade i Herning og på havnen i Skive. Men der var ingen, der blev anholdt eller sigtet.

- Der var højt musik og højtråbende mennesker lige efter kampen var slut. Der var pænt mange samlet for en mandag aften, men det ebbede også hurtigt ud, siger vagtchefen.

Fra Nordjyllands Politi fortæller vagtchef Torben Larsen, at fejringen foregik i god ro og orden.

- Vi har ikke bemærket noget, udover at vi har været ude at bede folk om at dæmpe musikken de steder, hvor stemningen har været lidt for god, siger han til Ritzau.

Danmark spiller næste kamp ved EM på lørdag, hvor landsholdet møder Wales i Amsterdam.

Foto: Jan Ebbesen, TV MIDTVEST