Drabssigtet har begået selvmord

Den 42-årige Bjarne Madsen fra Herning har begået selvmord i arresten i Århus, det bekræfter Østjyllands Politi. Manden blev anholdt i går i sagen om den forsvundne kvinde fra Århus, som han var kæreste med.

Den 42-årige hængte sig i arresten bare halvanden time inden han skulle have været fremstillet i et lukket grundlovsforhør i retten i Århus kl. 14.00, men så langt kom det aldrig. Hans forsvarer Hans Kjellund meddelte lidt efter kl. 14, at herningenseren havde begået selvmord. Selvmordet skete  inden forsvareren overhovedet havde nået at tale med Bjarne Østergaard Madsen om sagen.

Østjyllands Politi anholdt fredag aften i Herning midtby den 42-årige, der var kæreste til den 46-årige Lisbet Nielsen, der forsvandt fra sit hjem i Risskov ved Århus den 23. oktober. Trods en omfattende eftersøgning er Lisbet Nielsen endnu ikke fundet, men politiet er så overbevist om, at hun er blevet dræbt.

Allerede torsdag undersøgte politiet kvindens lejlighed på Engholms Allé i Risskov for tekniske spor. Det skete med den begrundelse, at de var vigtige at sikre, hvis det skulle vise sig, at der lå en forbrydelse bag hendes forsvinden. Politiet har af hensyn til efterforskningen endnu ikke ønsket at kommentere anholdelsen af den 42-årige yderligere.


Læs flere artikler fra Midt- og Vestjylland eller i kategorien 112.