De 100 seerbesøg: Må TV MIDTVEST komme hjem til dig?

For at blive klogere på, hvordan vi kan blive det bedst mulige regionale medie for Midt- og Vestjylland, tager medarbejdere på besøg i 100 hjem.

Er det, vi laver her på TV MIDTVEST, egentlig godt nok? Er vores nyheder skarpe, spændende og til at forstå? Og er der nogle emner, vi overser, når vi laver programmer? Nu har du chancen for at påvirke, hvordan TV MIDTVEST arbejder. 

For at sikre, at vi er det bedst mulige regionale medie, tager medarbejdere fra TV MIDTVEST på en række besøg hjemme hos midt- og vestjyderne. 

- Danskernes medievaner ændrer sig med enorm hastighed i disse år. Derfor vil vi gå nye veje for at komme i bedre dialog med midt- og vestjyderne. Både med vores nuværende seere og brugere – men i høj grad også dem, som ikke ser os. Dem vi ikke er i kontakt med. Så de 100 hjemmebesøg er en slag feltarbejde og en form for mediemæssig grundforskning, siger direktør Lone Sunesen. 

https://www2.tvmidtvest.dk/global/gfx/start-sporgeskema.jpg

Under besøgene vil vi spørge ind til de medier, du bruger i dag - og hvordan du bruger dem. Om du eksempelvis ser en masse programmer på YouTube på din computer eller foretrækker at sætte dig godt til rette i lænestolen og tænde for dit tv. Om du finder dine nyheder på Facebook i frokostpausen eller aldrig bruger sociale medier.

Studievært Mette Quistgaard mødte både folk, som ser og ikke ser TV MIDTVEST på sit seerbesøg. Det besøg som disse, vores medarbejdere tager på i oktober.

Direktør skal selv på besøg

- Vi glæder os helt vildt til at komme på besøg hjemme hos folk. Vi er grundlæggende nysgerrige på, hvordan vi kommer i bedre dialog og får skabt stærkere relation til vores seere og brugere. Derfor inviterer vi os nu indenfor rundt om i landsdelen. I det hele taget tror vi på, at det fysiske møde er utrolig vigtig i en digital verden. Facebook kan være godt, men face to face er altid bedre, fortæller TV MIDTVESTs direktør, Lone Sunesen, der også selv skal på hjemmebesøg.

- Det giver da også lidt hjertebanken og kriller i maven. Hvad mon vi møder? Hvad mon folk siger til os? Alle er lidt spændte på det, og det er jeg også selv. Resultaterne bliver del af et udviklingsarbejde, som vi kombinerer med traditionelle undersøgelser og seeranalyser. Samlet bliver det afsæt for den nye strategi og udvikling af TV MIDTVEST.

Og når vi nu kommer på besøg og udspørger dig, er vi selvfølgelig også klar til at svare på alle de spørgsmål, du måtte have om, hvordan vi griber vores arbejde an i dag. 

Vi er på jagt efter et varieret udvalg af midt- og vestjyder - og også gerne dem, der ikke bruger TV MIDTVEST i dag. Har du lyst til at gøre os klogere og få besøg, så udfyld spørgeskemaet herunder. 

https://www2.tvmidtvest.dk/global/gfx/start-sporgeskema.jpg

Der er brug for så mange forskellige besvarelser som muligt, så du er velkommen til at dele denne artikel med familie, venner og bekendte, hvis du har lyst. Tak for hjælpen. 

Alle fra fotografer til receptionister og værter er med til at besøge de 100 midt- og vestjyske hjem de kommende måneder.
Alle fra fotografer til receptionister og værter er med til at besøge de 100 midt- og vestjyske hjem de kommende måneder.
Foto: Palle Mouritsen, TV MIDTVEST

 


Læs flere artikler fra Midt- og Vestjylland eller i kategorien Om TV MIDTVEST.