Danmarks længstlevende håndboldmagasin fejrer jubilæum

Håndboldmagasinet Overtrådt runder i aften udsendelse nummer 300. Og det bliver fejret med ekstraordinært mange gæster og udvidet sendetid. Halvanden times håndbolddebat fra klokken 19.55.

Bordet var rødt, studieværten havde pandehår, og der var fire deltagere rundt om det røde debatbord. Sådan var scenen den 7. september 2010, da Håndboldmagasinet Overtrådt første gang gik i luften på TV MIDTVEST.

quoteVi er mægtig stolte af at have kæmpet os igennem så mange programmer.

Dan Hirsch Sørensen, studievært, Overtrådt

I aften runder programmet udsendelse nummer 300, og det bliver fejret med champagne og en lang stribe gæster i studiet. Faktisk er der ikke færre end 10 gæster med i den halvanden time lange jubilæumsudsendelse.

Det store line-up i aften består af Ulrik Wilbek, Bent Nyegaard, Carsten Thygesen, Kasper Søndergaard, Allan Damgaard, Rikke Skov, Tove Seest, Niels Agesen, Peter Bredsdorff-Larsen og Ryan Zinglersen. Og undervejs skal de skarpe håndboldhjerner debattere mange af de temaer, der har fyldt i Overtrådt igennem årene.

- Det er en milepæl for os. Vi er mægtig stolte af at have kæmpet os igennem så mange programmer, men uden vores mange og engagerede deltagere havde det slet ikke været muligt. Så de fortjener hver og én, der har været med igennem årene, et kæmpe skulderklap, siger programmets studievært, Dan Hirsch Sørensen.

I aften klokken 19.55 vil debatten blandt andet dreje sig om kvindelandsholdet, challenge-systemet, syv mod seks-reglen, trænerfyringer og graviditeter i håndbold.

Se indslag: Her på TV MidtVest er vi hjemsted for Danmarks længstlevende håndboldmagasin. I aften runder Håndboldmagasinet Overtrådt program nummer 300.