Daniel Carlsen: Det trækker tråde til Søren Pind

Daniel Carlsen var i dag til retsmøde om Politiets beslaglæggelse af to asylsprays. Han mener, at sagen trækker tråde til Søren Pind.

Foto: TV MIDTVEST

Ifølge formanden for Danskernes Parti, Daniel Carlsen fra Viborg, trækker sagen om asylsprays tråde til landets justisminister, Søren Pind. Daniel Carlsen var i dag til retsmøde i Retten i Sønderborg, fordi politiet gerne vil forlænge beslaglæggelsen af to asylsprays og en løbeseddel. 

Det er på grund af denne spray, at Daniel Carlsen og Danskernes Parti i dag var i retten. Foto: TV MIDTVEST

- Jeg regner i aller højeste grad med, at jeg bliver frikendt, der er vitterligt ingen sag i det her, siger Daniel Carlsen efter dagens retsmøde til TV SYD, mens han samtidig retter en kritik mod Søren Pind:

- Skulle jeg, mod min forventning, ikke blive frifundet, så er der tale om politisk forfølgelse i aller højeste grad, og jeg er sikker på, at den her sag har tråde helt op til Søren Pind, siger Daniel Carlsen.

Sigtet for racisme 

Daniel Carlsen delte i september måned asylsprays ud på gågaden i Haderslev som en happening for Danskernes Parti, og for den happening er han blevet sigtet for racisme og overtrædelse af våbenloven. Sprayen er også blevet uddelt i Thisted.

- Vi har delt en hårspray med et klistermærke på ud, det kan da ikke være ulovligt, siger Daniel Carlsen. 

Desuden er næstformand i Danskernes Parti, Morten Berg, og partisekretær, Martin Baden Christensen, også sigtet i sagen.

Om politiet får lov til at forlænge beslaglæggelsen af de to asylsprays, bliver afgjort på fredag.

Justitsminister Søren Pind har ingen kommentarer til sagen.