Daniel Carlsen: Det trækker tråde til Søren Pind

Daniel Carlsen var i dag til retsmøde om Politiets beslaglæggelse af to asylsprays. Han mener, at sagen trækker tråde til Søren Pind.

Ifølge formanden for Danskernes Parti, Daniel Carlsen fra Viborg, trækker sagen om asylsprays tråde til landets justisminister, Søren Pind. Daniel Carlsen var i dag til retsmøde i Retten i Sønderborg, fordi politiet gerne vil forlænge beslaglæggelsen af to asylsprays og en løbeseddel. 

Det er på grund af denne spray, at Daniel Carlsen og Danskernes Parti i dag var i retten.
Det er på grund af denne spray, at Daniel Carlsen og Danskernes Parti i dag var i retten.
Foto: TV MIDTVEST

- Jeg regner i aller højeste grad med, at jeg bliver frikendt, der er vitterligt ingen sag i det her, siger Daniel Carlsen efter dagens retsmøde til TV SYD, mens han samtidig retter en kritik mod Søren Pind:

- Skulle jeg, mod min forventning, ikke blive frifundet, så er der tale om politisk forfølgelse i aller højeste grad, og jeg er sikker på, at den her sag har tråde helt op til Søren Pind, siger Daniel Carlsen.

Sigtet for racisme 

Daniel Carlsen delte i september måned asylsprays ud på gågaden i Haderslev som en happening for Danskernes Parti, og for den happening er han blevet sigtet for racisme og overtrædelse af våbenloven. Sprayen er også blevet uddelt i Thisted.

- Vi har delt en hårspray med et klistermærke på ud, det kan da ikke være ulovligt, siger Daniel Carlsen. 

Desuden er næstformand i Danskernes Parti, Morten Berg, og partisekretær, Martin Baden Christensen, også sigtet i sagen.

Om politiet får lov til at forlænge beslaglæggelsen af de to asylsprays, bliver afgjort på fredag.

Justitsminister Søren Pind har ingen kommentarer til sagen. 


Læs flere artikler fra Midt- og Vestjylland eller i kategorien Politik.