Dameligaen får ny hovedsponsor fra Ringkøbing

Damernes håndboldliga har fået ny hovedsponsor i Primo Tours fra Ringkøbing og kommer fremover til at hedde Primo Tours Ligaen.

Charterrejsebureauet Primo Tours fra Ringkøbing bliver i de næste to år samarbejdspartner for håndboldklubberne i den danske dameliga og Divisionsforeningen Håndbold. Dermed kommer den bedste række til at hedde Primo Tours Ligaen.

- Det har været et længere forløb, der er gået forud for aftalen, og det bekræfter os i, at vi vil hinanden og dermed også kan få et godt forløb i den periode, der venter os. Det bekræftes også, at vi allerede i denne aftale har forholdt os til muligheder for yderligere tilkøb og forlængelser, siger Divisionsforeningens direktør Thomas Christensen.

Også hos Primo Tours direktør Bjarke Hansen er der glæde over den nye aftale.

- Der er i Danmark en kæmpe interesse for håndbold, og vi vil i Primo Tours gerne være med til at få dameligaen helt op at flyve. Derfor vil håndbold-Danmark også komme til at opleve os som en aktiv partner, der gerne vil bringe endnu flere publikummer i hallerne, og samtidig gøre det endnu mere interessant at komme til kampene.

I en pressemeddelelse skriver rejsebureauet, at målet med aftalen ikke er at blive et større rejsebureau, men at skabe sig et større navn blandt danskerne. 

 


Læs flere artikler fra Midt- og Vestjylland eller i kategorien Sport.