Christina og Designa misser Post Danmark

Christina Watches-Kuma og Designa Køkken-Knudsgaard bliver igen sorteper i Post Danmark Rundt. Foto: Post Danmark Rundt

Danmarks Cykle Union har udtaget de danske Team Cult Energy-Vital Water, Riwal Cycling team og Team TreFor-Blue Water til Post Danmark Rundt 2014.

Vægt på resultaterDe tre teams er udtaget ud fra de sportslige resultater i de cykelløb som Danmarks Cykle Union på forhånd har udpeget som udtagelsesløb til årets udgave af Danmarks største sportsbegivenhed.

- Vi har lagt vægt på resultaterne i de kørte Post Cup afdelinger, ved U23 DM, i de danske UCI-løb, ved DM i holdløb og selvfølgelig ved DM-ugen i Faaborg. Det er tydeligt, at de tre udtagne hold har niveauet og setupet til at begå sig i Post Danmark Rundt, og vi er derfor glade for at kunne byde dem velkomne til vores løb, forklarer løbsdirektør Jesper Worre på Post Danmark Rundts hjemmeside.

24. løbÅrets udgave af Post Danmarks Rundt bliver nr. 24 i rækken, og skal køres den 6. til 10. august. Der er start i Hobro og mål på Frederiksberg Allé, i øvrigt for 20. gang.

Endnu en chance

De danske ryttere fra de to øvrige danske UCI registrerede teams, Christina Watches-Kuma og Team Designa Køkken-Knudsgaard, har mulighed for at blive udtaget til Post Danmark Rundt på Team Post Danmark, der hvert år består af de bedste danske ryttere fra teams, der ikke er med i Post Danmark Rundt.​ Hvilke ryttere der er udtaget til dette hold i 2014 offentliggøres tirsdag kl. 12:00.