Christian H. fortsat sygemeldt

Dansk Folkepartis Christian H. Hansen har fået forlænget sin sygemelding fra Folketinget, men han nægter at forlade politik.

Christian H. Hansen, der er valgt i Herning, har været sygemeldt siden november på grund af den sjældne lidelse, Hortons hovedpine. Han havde planlagt at vende tilbage til Folketingsarbejdet og posten som formand for Socialudvalget ved årsskiftet, men nu har han forlænget sygeperioden indtil påske.

Den 45-årige politiker siger til Altinget.dk, at "han vil tilbage til Christiansborg - om det så skal være med iltflaske på ryggen."

Konstant hovedpine

Christian H. Hansen beskriver selv sine smerter, som hvad der svarer til 5-6 dobbelt migræne. I øjeblikket har han konstant hovedpine, som forværres med nogle anfald i løbet af dagen.

"På en rigtig god dag kan jeg for eksempel tage ud og handle. Ellers går jeg en tur i skoven. Det er hårdt at gå fra at være super aktiv til at være så begrænset, som jeg er nu," siger Christian H. Hansen til Altinget.dk.

For at holde smerterne ud bliver han behandlet med både ilt, piller og sprøjter.

Uholdbar situation

Hans plads på tinge er foreløbig overtaget af Dennis Flydtkjær fra Herning, som også har en plads i Folketingets Socialudvalg. Han har lige nu ansat andre til at passe sin virksomhed, så han kan være på Christiansborg.

"Jeg har ansat en på måned til måned basis, og han vil selvfølgelig også gerne vide noget mere. Så det kan ikke fortsætte sådan her," siger Dennis Flydtkjær, der dog regner med, at han er ude af Folketinget igen senest efter sommerferien.

 


Læs flere artikler fra Midt- og Vestjylland eller i kategorien Politik.