Burgaard bankede Kroatien

VM-debutanten fra Team Tvis Holstebro kom med på et afbud, men i den vigtige kamp mod Kroation lignede hun bestemt ikke en debutant.

19-årige Louise Burgaard hamrede boldene ind mod den frygtede modstander Kroatien til VM i Brasilien. Fem kasser blev servet ind fra den hårdt kæmpende debutant, der ikke lod sig slå ud af hårdt tacklende kroatere.

Med på afbud

Team Tvis Holstebro spilleren kom med på et afbud, da landsholdsstjernen Camilla Dalby blev skadet kort før slutrunden, men efter kampen tirsdag aften er der ikke mange, der tænker på Randers spilleren.

Største oplevelse

Den talentfulde højreback har været med til at vinde europamesterskaberne for u-19 landsholdet, og blev endda udtaget til all-starholdet i den slutrunde. Så den unge spiller har haft store oplevelser på håndboldbanen, alligevel var kampen mod Kroatien særlig.

- Det er nok den største håndboldoplevelse, jeg har haft endnu. Jeg var ved at knibe en tåre, da jeg gik fra banen, for det er bare så stort, siger Louise Burgaard.

Pytlick ikke overrasket

Selvom mange danske tv-seere nok blev overrasket over Louise Burgaards evner og ikke mindst mod til at kaste sig ind blandt øretæverne, så overraskede det ikke landstræneren.

- Det overrasker mig ikke. Det er fantastisk af en ung pige at spille på det niveau, men jeg har aldrig set Burgaard lave noget under 100 procent. Men vi skal bevare begge ben på jorden. Hun mangler stadig masser af erfaring, siger Jan Pytlick om sit nye stjernefrø.


Læs flere artikler fra Midt- og Vestjylland eller i kategorien Sport.