B.S. på mission i FCM

Der skal nyt krudt i geværet, hvis FC Midtjylland skal skydes op i tabellen i SAS-ligaen. Den ammunition skal den tidligere jægersoldat B.S. Christiansen levere

Den nyeste mission for den tidligere jægersoldat B.S. Christiansen bliver at rette op på situationen i FC Midtjylland. På et spillermøde fredag middag, blev B.S. Christiansen præsenteret som holdets nye coach. I øjeblikket ligger FCM tredje sidst i SAS-ligaen. Cheftræner Allan Kuhn ser ansættelsen af B.S. som en nødvendighed for at forbedre den placering.

- Jeg har nu gennem et par måneder arbejdet med holdet og konstaterer, at vi har behov for at få tilført de værdier og kompetencer, som netop B.S. står for, siger Allan Kuhn i en pressemeddelelse.

Klar til at gå i gang

Allerede på søndag vil B.S. Christiansen have FCM's spillere i kikkerten, når holdet møder Brøndby på udebane. En opgave B.S. er meget ydmyg overfor:

- Der er meget, jeg skal sætte mig ind i. Først skal der identificeres årsager og symptomer til den aktuelle situation, og så sætter vi ind med en handlingsplan, siger B.S. Christiansen i pressemeddelelsen

Udover FC Midtjylland er B.S. Christiansen også coach for Bjarne Riis's cykelhold Team Saxo Bank


Læs flere artikler fra Midt- og Vestjylland eller i kategorien Sport.