BILLEDER: Rambuktyveri mod guldsmed

Selv om guldsmedene forsøger at beskytte sig mod rambuktyverierne, så finder tyvene nye metoder. I nat gik det ud over Koral Guld og Sølv i Herning.

Der blev stjålet både guld- og brillantsmykker for et endnu ukendt beløb natten mellem søndag og mandag, da ukendte gerningsmænd brød ind hos Koral Guld og Sølv i gågaden i Herning. Omkring klokken 4.30 bragede en bil med en seks meter lang rambuk ind i hoveddøren hos guldsmeden. Forretningen var ellers beskyttet mod rambuktyverier med flere massive pæle foran facaden.

- Tidligere brugte man kun bilen til at lave rambuktyverier med, men det kan man ikke længere på grund af pælene - det er derfor de har været nødt til at bruge en så lang rambuk, forklarer vicekriminalkommissær Henning Præstegaard fra Lokalpolitiet Herning.

Til rambuktyveriet brugte gerningsmændene en stjålet Fiat Tempra, som politiet nu skal lave tekniske undersøgelser på.

Tre mænd efterlyses

Efter indbruddet så vidner tre mænd løbe fra stedet til Cafe Fry, hvor de tog hver sin cykel. Herfra kørte de ad et stisystem til Dalgasgade, hvor sporet af dem forsvinder. Vidner fortæller, at de tre mænd kørte med hver sin plasticpose, hvor politiet formoder at udbyttet fra indbruddet var i. Politiet vil gerne høre fra vidner, der har set de tre mænd. Politiet kan kontaktes på telefonnummer 114.

KoralButik.JPG

Facaden hos Koral Guld og Sølv, hvor gerningsmænd kørte en seks meter lang rambuk ind i butikken.

Rambukvendt.jpg

Denne seks meter lange stolpe blev brugt som rambuk til indbruddet.

KoralGuld3_001.jpg

 Der blev stjålet guld- og brillantsmykker for et endnu ukendt beløb.

KoralGuld001.jpg

 Klokken 4.30 bragede en bil ind i facaden hos Koral Guld og Sølv.

KoralGuld2_001.jpg

Hele dagen har personalet talt op, hvor mange smykker, tyvene slap væk med.


Læs flere artikler fra Midt- og Vestjylland eller i kategorien 112.