Berlingskes fyringsrunde rammer Holstebro

Annonceproduktionen i Holstebro bliver nedlagt og flyttet til Kolding og Letland.

Berlingske Medier chokerede torsdag avisverdenen med nyheden om, at koncernen skal nedlægge 83 stillinger. Det er en sparekniv, som rammer Berlingske Mediers annonceproduktion i Holstebro, Berlingske PrePress.

- Jeg kan bekræfte, at vi nedlægger vores produktionscenter i Holstebro. Det bliver flyttet til Vonsild (ved Kolding, red.), hvor vi lige nu har ledige lokaler. Vi har i dag fortalt vores medarbejdere, at vi nedlægger 20 til 25 stillinger på den bekostning, fortæller Martin Frøland, der er produktionschef hos Berlingske Medier til TV/MIDT-VEST.

Annonceproduktionen i Holstebro beskæftiger i dag cirka 40 medarbejdere. De opfordres nu til at søge til Vonsild, hvor produktionen fremover vil ske fra. Der vil blive tale om cirka 20 stillinger, de kan byde ind på der.

Udvider i Riga

Resten af annoncearbejdet fra produktionscentret vil blive flyttet til Riga i Letland, hvor der i forvejen er produktion. Nedlæggelserne og flytningen vil ske fra oktober måned.

Berlingske Medier skal i alt spare 16 millioner kroner. Koncernen driver de lokale dagblade i Ringkøbing-Skjern, Holstebro, Lemvig, Struer og Viborg.  


Læs flere artikler fra Midt- og Vestjylland eller i kategorien Erhverv.