Bent Hansen stopper som regionsrådsformand

Efter 35 år er det slut - Bent Hansen genopstiller ikke til regionsrådet.

Når der senere i år skal være regionsrådsvalg bliver det for første gang i mange år uden Bent Hansen som kandidat. 

Efter 35 år i regionspolitik har den nuværende socialdemokratiske formand i Region Midtjylland valgt at sige stop. 

- 68 år er som sådan kun et tal, men alligevel løber ingen fra sin alder, selvom jeg fortsat forsøger at holde mig i form med badminton og løb. Derfor er min konklusion klar og endegyldig: Jeg stiller ikke op. Jeg føler mig fortsat på toppen, og vil derfor påbegynde en ny fase i mit liv med gåpåmod og stor livslyst, skriver Bent Hansen i en pressemeddelelse. 

quoteDerfor er min konklusion klar og endegyldig: Jeg stiller ikke op. Jeg føler mig fortsat på toppen, og vil derfor påbegynde en ny fase i mit liv med gåpåmod og stor livslyst

Bent Hansen, Regionsrådsformand

Tid til familien

Beslutningen om at det igangværende år bliver det sidste med Bent Hansen for bordenden har ikke været let.

- At standes op og vurdere, hvornår det er tid at prioritere anderledes har været svært. Julen 2016 har været brugt på mange overvejelser og tanker og mange gode samtaler med mine nærmeste, skriver Bent Hansen i en pressemeddelelse. 

Bent Hansen oplyser desuden, at han ikke har nogle fastlagte planer for sin fremtid, men i første omgang skal familien prioriteres højere. Han er dog ikke afvisende overfor nye udfordringer.

- Dukker der spændende udfordringer op er min nysgerrighed sikkert så stor, at jeg vil vurdere disse med interesse, skriver Bent Hansen. 

Det næste kommunal- og regionalvalg afholdes den 21. november 2017.

 

BLÅ BOG FOR BENT HANSEN

 


Læs flere artikler fra Midt- og Vestjylland eller i kategorien Politik.