Bandidos kommer til Herning

Cobra MC er støtteklub til Bandidos. Fredag holder Cobra MC indflytterfest i Herning.

Midt- og Vestjylland har indtil nu været nogenlunde fri for MC-klubber med relation til både Bandidos. Men nu ser det ud til at den æra er forbi.

DR Nyheder kunne lørdag middag fortælle, at Cobra MC nu har dannet en klub i Herning, og der er indvielsesfest på fredag den 23. marts. En begivenhed der også har politiets fulde opmærksomhed.

 - Vi er fuldt opdaterede på situationen, og vil være massivt til stede på fredag, siger Martin Løye fra Midt- og Vestjyllands Politi.

Har kendt til klubben i et stykke tidPolitiet har kendt til oprettelsen af den nye Bandidos-relaterede MC-klub i længere tid, men vil ikke sige så meget om situationen. Martin Løye mener ikke, at der er grund til at blive nervøs over de nye tilflyttere, for de er under massiv overvågning.

Adressen er hemmeligHvor præcist Cobra MC holder til, vil hverken klubben selv eller politiet sige noget om. Ubekræftede oplysninger peger dog i retning af Gjellerup-området lidt udenfor Herning.

Tidligere var det Hells Angels tilhængere

For lidt over et år siden var det AK81, som er på Hells Angels side, der var røre omkring i Herning. 10-15 medlemmer af den gruppe hærgede gennem flere måneder i byen, men siden har der været ro fra den side. Læs mere under de "relaterede artikler" til denne historie.

Se mere om sagen i TV/MIDT-VEST lørdag 19.30.