Årets HK MidtVest-elev fundet i Vildbjerg

Årets HK MidtVest-elev blev i dag fundet i Vildbjerg. HK vil med titlen sætte fokus på erhvervsuddannelserne.

I dag blev årets elev ved HK MidtVest fundet. Det er andet år i træk, at en elev er blevet kåret som vinder. Det er et projekt, HK MidtVest har sat i gang for at sætte fokus på erhvervsuddannelserne i håb om, at flere virksomheder vil tage elever ind.

- Vi synes, der er for mange, der snakker om det, men ikke nok, der tager elever, siger Karin Østerby, som er afdelingsformand ved HK MidtVest

For at blive en del af feltet til årets titel skulle kollegaer til HK-eleverne indstille den, de synes, fortjente hæderen.

I år var i alt 17 elever nomineret, men der skulle kun findes én vinder. Og årets vinder blev Patrick Sørensen, som er trainee ved Kvik A/S i Vildbjerg. Hele ni medarbejdere ved Kvik A/S havde nomineret Patrick Sørensen.

Begrundelsen for at netop Patrick Sørensen blev årets elev var blandt andet, at han bidrager med nye tiltag, at han udvikler regneark for at gøre hverdagen lettere, og at han ikke er bange for at ringe ud.

- Det er stort, synes jeg. Man behandler mig godt her, og jeg trives godt her, siger Patrick Sørensen.

Ville ikke have elev

En af dem, der har nomineret Patrick Sørensen, er hans teamleder ved Kvik A/S. Da virksomheden skulle ansatte en elev, var hun faktisk i tvivl om, hvorvidt det overhovedet var en god ide at få en elev.

- Det var jeg, fordi det tager tid. Og gider elever at stå op om morgenen, og gider de overhovedet opgaverne? Men jeg er gjort helt til skamme, siger Heidi Andersen, teamleder ved Kvik A/S i Vildbjerg.

Nu overvejer Heidi Andersen faktisk at tage endnu en elev ind, når Patrick Sørensen er udlært.

Prisen blev altså uddelt i dag, og det foregik i kantinen på Kvik A/S. Her var alle Patrick Sørensens kollegaer til stede.

Udover æren fik Patrick Sørensen også et diplom og en gave. 

 

Læs flere artikler fra Midt- og Vestjylland eller i kategorien Samfund.