Anonymt tip førte til anholdelse

Herning Politi fik i går aftes et anonymt tip, der førte til anholdelse af to unge mænd i København. De er nu sigtet for et voldeligt overfald i Herning på en 25-årig mand.

Natten mellem fredag og lørdag blev en 25-årig mand overfaldet ved diskotek Crazy Daisy i Herning. Han blev slået og sparket så voldsomt i ansigtet, at han blev indlagt på neurokirurgisk afdeling. Siden overfaldet har Herning Politi efterlyst to personer for overfaldet. I går blev de to så anholdt efter et anonymt tip. Tippet lød, at de to overfaldsmænd befandt sig på Jagtvej i København. I samarbejde med Københavns Politi blev de to mænd anholdt og er nu bragt til Herning. De bliver i dag fremstillet i et grundlovsforhør i Retten i Herning - sigtet for den grove voldsparagraf om kvalificeret vold. De to anholdte er begge fra Sunds. Den ene er 18 år, mens den anden er 22.

Ikke rockervold

Offeret fra overfaldet ligger fortsat til overvågning på sygehuset, men ifølge politiets oplysninger er hans tilstand stabil. Det har endnu ikke været muligt for politiet at afhøre manden, så de kender ikke hans relationer til de to anholdte. Dog ved politiet, at han er løst tilknyttet til rockerstøttegruppen AK81.

- Det er en vinkel på sagen, vi er opmærksomme på, men der er endnu ikke noget, der tyder på, at det har noget med overfaldet at gøre, siger Michael Kjeldgaard fra Herning Politi til TV/MIDT-VEST.


Læs flere artikler fra Midt- og Vestjylland eller i kategorien 112.