8 Lottomillioner på vej mod Mors

Lykkens gudinde har været forbi Spar Købmanden på Fjordgade i Nykøbing. En heldig kunde i butikken købte i lørdags en lottokupon, der nu er næsten otte millioner værd.

Spar-købmanden Ejvind Ibsen fra Fjordgade i Nykøbing regner med, at hans lottomaskine vil spytte flere kuponer ud den kommende tid. Årsagen er enkel. En heldig vinder har vundet 7.722.929 kroner i butikken.

 - Det er utroligt dejligt. Det er det, vi har håbet på lige siden vi begyndte at sælge lotto, fortæller den glade købmand.

Vinder ikke fundet

Den heldige lottomillionær har endnu ikke givet sig til kende - eller også ved han eller hun det bare ikke endnu. Stod det til købmanden, så har han et specielt ønske til, hvem den heldige vinder gerne må være.

 - Jeg håber det er en lokal, som kommer i butikken dagligt. Det er utroligt positivt i de her negative tider med dårlig økonomi, fortæller Ejvind Ibsen.

Vinderskilte på plads

Allerede mandag morgen havde købmanden i Nykøbing besøg fra Danske Spil. Der skal nemlig sættes skilte op, der viser den glade nyhed. Det er ikke købmanden selv, der er den heldige vinder - og han ved da heller ikke helt selv, hvad han ville bruge de mange millioner til.

 - Jeg ved det simpelthen ikke. Man har da drømme. Det har vi jo alle sammen. Men det ville da være rart at kunne gå op i banken, se hvad man skylder og så ligge pengene på bordet.

Den heldige lottovinder deler weekendens gevinst med en spiller fra Kongens Lyngby, der også kan sætte knap otte millioner ind på kontoen.

 

En heldig morsingbo blev i weekenden 7,7 millioner kroner, da han ramte syv rigtige på sin lottekupon