50.000 til åbningsfest i aften

De Sorte Spejdere er værter for 50.000 spejdere og gæster, når Danmarkshistoriens største spejderlejr officielt skydes i gang i aften. Showet bliver den største TV-produktion på TV/MIDT-VEST nogensinde.

Det bliver et brag af en fest i Holstebro i aften, når Spejdernes Lejr 2012 åbner officielt. Åbningsshowet er større og mere professionelt, end det nogensinde er set på en spejderlejr. Med forventeligt 50.000 spejdere og gæster vil der være flere tilskuere end til landskampe i Parken, København

- Det giver et helt specielt sus i maven og en oplevelse af at være en del af et kæmpe fæll.esskab, når man som spejder deltager i så stort et show. Det bliver en fest fyldt med musik, farver, fællessang og selvironi, siger lejrchef Erling Birkbak.

Se med på TV

Selv hvis man ikke har mulighed for at komme forbi festen i Holstebro, behøver man ikke gå glip af noget. TV/MIDT-VEST transmitterer showet live på vores egen kanal, og til samtlige af de andre regionale TV2-stationer.

- Det bliver en kæmpestor oplevelse for vores seere. Det er top professionelle kunstnere, krydret med vanvittigt dygtige amatører. Og så er det den største TV-produktion nogensinde på TV/MIDTVEST, siger journalist Morten Stamm Mikkelsen, der er ansvarlig for TV/MIDT-VESTs dækning af sommerlejren.

Dans, sang og musik

De Sorte Spejdere Anders Lund Madsen og Anders Breinholt vil hele aftenen være værter, og showet byder derudover på blandt andet Martin Brygmann, der har skrevet lejrsangen "Ska' vi gå udenfor?". Scenen vil også være spækfyldt med aktiviteter, elever fra Det Kongelige Teaters Balletskole vil danse, husorkesteret spille og spejderkoret synge.