50-årig standset med stjålne cykler fra efterskole

Nordjyllands Politi har en mistanke om, at en 50-årig mand også har været på spil i Midt- og Vestjylland.

Politiet er muligvis kommet tættere på at finde den eller de tyve, der i år har stjålet flere hundrede cykler fra jyske efterskoler.

Nordjyllands Politi anholdt mandag morgen en 50-årig mand fra Vordingborg, der kørte på motorvejen ved Hobro i en varebil. 

Varebilen var fyldt med cykler, der ifølge TV2 Nord var stjålet fra Han Herred Efterskole i Fjerritslev. Men betjentene fandt også en seddel, der tyder på, at den 50-årige har mere på samvittigheden. 

Politikommissær ved Nordjyllands Politi, Sune Myrup, siger til tvmidtvest.dk, at man nu også undersøger, om den 50-årige har været på spil i Midt- og Vestjyllands Politikreds.

- Nogle af de ting, han blev fundet i besiddelse af, gør, at vi mistænker ham for at stå bag flere tyverier - ikke kun i Nordjylland, men også i Midt- og Vestjylland, siger han. 

Den 50-årige skal senere fremstilles i et grundlovsforhør, hvor anklageren vil kræve dørene lukkede. Derfor ønsker politikommissæren ikke at komme med flere detaljer, men der er rigeligt med sager, som politiet nu kan tale med den 50-årige om. 

Flere midt- og vestjyske efterskoler har oplevet, at tyve simpelthen har tømt deres cykelskure. Dejbjerglund, Bork Havn og Finderup er nogle af de skoler, der har haft ubudne gæster.


Læs flere artikler fra Midt- og Vestjylland eller i kategorien 112.