3F: Frygter hackere vil begå indbrud

Hackere har de seneste dage forsøgt at skaffe sig adgang til 3F's netværk. Nu frygter 3F, at hackerne tager skridtet videre og bryder ind på de lokale kontorer.

De lokale 3F kontorer også her i landsdelen, skal til at tjekke en ekstra gang om ale vinduer og døre er lukkede og låst. Ihvertfald frygter forbundsformand i 3F, Poul Erik Skov Christensen, at de seneste dages hacking-forsøg bliver til indbrudsforsøg.

- Vi har en begrundet frygt for, at de vil forsøge at få adgang til vores lokalafdelinger. Enten til computere, routere eller kopimaskiner, som står derude og er koblet op på netværket, siger Poul Erik Skov Christensen, forbundsformand, 3F.

Den massive interesse fra hackergruppen Anonymous mod 3F bunder i en konflikt mellem fagforeningen og restauranten Vejlegården.

- Hackerne har sagt, at de ikke stopper, inden vi har opgivet konflikten. Men hvis vi giver efter for denne afpresning, hvad bliver det næste så. 

3F's hjemmeside er blevet hacket, så dagpengemodtagere ikke kan udfylde deres dagpengekort online. Det skabte i dag telefonstorm hos lokalafdelingerne.

 


Læs flere artikler fra Midt- og Vestjylland eller i kategorien 112.