25-årig bliver chef i Jysk

Som bare 25-årig er Kasper Staunstrup blevet distriktschef i Jysk, som den yngste i Danmark

Kasper Staunstrup er mere målrettet end de fleste. I en alder af bare 25 år er han blevet distriktschef hos Jysk med ansvar for 10 butikker - i øvrigt som den yngste i Danmark. I dag tog den nye, unge boss på rundtur til butikkerne.

Selv synes han egentlig ikke, at hans unge alder er noget særligt

- Hvis man har styr på det, og man kan tage ansvar og tage nogle beslutninger, så synes jeg egentlig, at det er det, der betyder mest, forklarer Kasper Staunstrup

Men Kasper Staunstrups lynkarriere ER noget ud over det sædvanlige - og han glæder sig da også over den nye titel.

- Det føles rigtig godt. Selvfølgelig så er man da en lille bitte smule spændt, men samtidig så glæder jeg mig rigtig meget, forklarer Kasper.

Gennemsnitsalderen for en distriktschef hos Jysk er 35 år, men det skræmmer nu ikke de ansatte at få en ny leder, der er væsentligt yngre - især ikke dem, der allerede kender den nye chef.

- Han har jo altid vidst, hvad han gerne ville, og han vil gerne fremad, og det må man sige, han er kommet, og hvis der er nogen, der fortjener det, så er det i hvert fald Kasper, fortæller kollegaen Kristina Birkholm.

Efter at have besøgt butikken i Lemvig, går turen videre til Struer.

I dag er den unge chef rundt at besøge en masse af de nye butikker, han nu skal stå i spidsen for. For han vil gerne have et indtryk af, hvordan de enkelte butikker ser ud, så han kan lægge en samlet plan for, hvor der skal gøres noget.

- Det er en anden måde at lede på, og det er det, som altid har haft meget stor betydning for mig, fortæller Kasper Staunstrup.

Ambitionerne for det nye job taler han i det hele taget gerne om.

- Jeg har altid haft ambitioner om at skulle  ud og være chef, og det var egentlig også derfor, jeg søgte ind i Jysk som elev for de der 5,5 år siden, forklarer Kasper Staunstrup.

Men når det handler om, hvem han er som person, så er det straks sværere at fortælle. Men så er det godt, at andre kan sætte ord på, hvad det er, der gør 25-årige Kasper Staunstrup til noget særligt.

- Vi så allerede, selv om han var så ung, at det var ham, der kan flytte Vestjylland til et højere niveau. Og det var vi slet ikke i tvivl om, og derfor har vi startet rejsen op fra i dag med ham, forklarer retail manager i Jysk, Torben Degn.

- Allerede her efter de første timer, og den måde, han møder butikkerne på, så har jeg allerede ro i maven for, at det er den rigtige beslutning, vi har truffet, selv om han er en ung mand, tilføjer Torben Degn

Jysk har i alt 2.400 butikker i 47 lande. 

Kasper Staunstrup er mere målrettet end de fleste, og i en alder af bare 25 år er han nyudnævnt distriktschef hos Jysk.

Læs flere artikler fra Midt- og Vestjylland eller i kategorien Erhverv.