2.000 virksomheder får støtte fra Vækstforum

Region Midtjyllands vækstforum har båret frugt. Foreløbig har 2.000 midtjyske virksomheder fået støtte til udviklingsprojekter gennem Væksthus Midtjylland.

Ambitioner og tiltro til fremtiden. Sådan betegner regionsrådsformand og formand for Vækstforum Midtjylland, Bent Hansen, årsagerne til, at 2.000 virksomheder har fået regional støtte til udviklingsarbejde i deres virksomhed.

 - Det er virkelig positivt, og jeg er sikker på, at vi vil se resultaterne i de kommende år, siger Bent Hansen i en pressemeddelse.

Investering i fremtiden

Gennem Vækstforum Midtjylland får virksomhederne starthjælp, eksportrådgivning og hjælp til blandt andet forretningsplaner samt globaliseringsstrategier. Den store interesse medvirker til en større optimisme i både erhvervsliv og på regionsrådsformandens kontor.

 - Disse 2.000 virksomheder har jo ikke blot modtaget bevillinger fra de regionale programmer - de har også selv investeret i et stykke udviklingsarbejde. Det gør de, fordi de har tiltro til fremtiden og til, at det vil stille dem bedre i konkurrencen fremover, siger han.

Det er alle typer brancher, der indtil nu har fået støtte - ligesom også Væksthuset tilbyder mange former for hjælp, så netop den enkelte virksomhed får mest muligt ud af støtten.


Læs flere artikler fra Midt- og Vestjylland eller i kategorien Samfund.