27:05

Mad med Mads og David - Picnickurv til stranden

Mad med Mads og David
Udgivet 3. september 2019
Mads besøger Fiskehuset ved Broen i Korsør - en fiskebutik, som flyder på vandet (når den ikke synker). Mads har alskins røgvarer med til sommerhuset, hvor David laver picnic-kurv, som de tager med på stranden.


OPSKRIFT:
RØG & STRANDTUR

1 stk røget makrel
1 stk røget sild
100 gr. varmrøget laks
75 gr. Rygeost
8 Cherrytomater
75 gr. friskost
lille bundt purløg
1-2 scalotteløg
1 forårsløg
1 bundt radiser
8 grovkiks
1 lille brød eller 2 boller
Friske urter feks: karse, kørvel, dild, persille..

Del tomaterne i to. Fjern skind og ben fra den røgede makrel og læg små stykker ovenpå tomaterne. Kom tynde skiver af scalotteløg på og pynt med dild.

Skær silden i mindre stykker. Kom en lille smule rygeost inden i. Læg dem på sprød rugbød eller kiks.
Skær radiser og scalotteløg i tynde skiver og læg dem ovenpå, pynt med frisk persille og karse.

Læg kiks på et fad og læg en smule laks ovenpå. På laksen sættes rygeost og de pyntes af med tynde skiver forårsløg og frisk kørvel.

Skær skiver af brødet og læg dem på fad.
Rør friskost ud i den varmrøgede laks og kom hakket persille i.
Kom det på brødet. Pynt med friske urter.