Mad med Mads og David - Tunet tomatsalat med brændte auberginer
Mad med Mads og David
·
Udgivet 27. oktober 2020
Hvad kalder man en ret med tomater, råmarineret tun og ogsågratinerede grillstegte auberginer? Mads grubler over det helt rigtige navn, inden serveringen for beboerne i sommerhuset på toppen af Veddinge bakker, hvor Mads og David er på besøg.
OPSKRIFT:
Tunet tomatsalat med brændte auberginer
2 peberfrugter
frisk koriander
1spsk olie
1 tsk soja
1 aubergine
75 gr. Parmesan
6-8 tomater
2 scalotteløg
1 spsk. olie
200 gr. tun
2 spsk. olie
2 tsk. Soja
1 fed hvidløg
30 gr frisk ingefær
½ chili
Grill peberfrugterne møre på grillen.
Hak peberfrugten fint, bland den i olivenolie, tilsat lidt soja.
Hak koriander groft og vend det i.
Skær auberginen ud i ca. ½ cm bredde skiver. Gril dem møre på begge sider og riv parmesan ud over.
Skræl løgene og skær dem ud i små tern. Del tomaterne og lav en tomatsalat.
Vend det i olivenolie.
Skær tunen i helt tynde skiver.
Mariner den i olie, soja, hakket hvidløg, hakket chili og revet ingefær.
Anret tunen med tomatsalaten og de grillede auberginer ovenpå.
Pynt med karse.