28:00

Mad med Mads og David - Conona-rejer

Mad med Mads og David
Udgivet 30. juni 2020
Mads har været på Holbæk fjord og fanget rejer, som Mika har stillet i en pose foran Davids dør. Da først Mads har fået lukket både hund og børn ud I haven, forsøger han at følge med via Skype, mens David kreere en lækker påskeanretning.


OPSKRIFT:
Fjordrejer med hvide asparges

500 gr. upillede fjordrejer
6-8 små tomater
1-2 scalotteløg
100 gr. friske ærter
8-10 store hvide asparges
en smule Salt & Peber
2 tsk sukker
1 spsk olivenolie
100 gr. friskost
2-3 tsk sennep


Kog fjordrejerne så de bliver røde og pil dem.
Tilføj lidt salt, samt peber og sukker og rør det sammen.

Start med at bælge ærterne.
Derefter deles de små tomater i kvarte og alle kernerne fjernes og derefter skæres de i små tern.
Skræl løgene og hak dem i små tern.

Kom ærter, scalotteløg og tomater op til rejerne og vend lidt olivenolie i.

Skær eller knæk det nederste af aspargesene og skræl så det seje af stænglen på dem.
Kog dem møre i letsaltet vand i et par minutter- de må gerne ha lidt bid.

Rør en creme af friskost med estragon-sennep (eller brug almindelig sennep og tilsæt estragon).

Anret ostecremen i bunden af tallerkenen og læg asparges ovenpå.
Kom godt med rejer på toppen og pynt med friske krydderurter.