Vestjysk spillested er omdrejningspunkt for ny sæson af Toppen af Poppen

Ny sæson af Toppen af Poppen optages i disse dage i Harboøre.

Deltagerne fra venstre til højre: Medina, Dopha, Anne Linnet, Peter Sommer, Thomas Alstrup, Mekdes og Simon Alstrup.
Deltagerne fra venstre til højre: Medina, Dopha, Anne Linnet, Peter Sommer, Thomas Alstrup, Mekdes og Simon Alstrup.
Foto: Per Arnesen, TV 2

I disse dage optages den kommende sæson af TV2-programmet Toppen af Poppen i Harboøre, hvor også et par vestjyske musikere har sneget sig med.

Det skriver TV2 i en pressemeddelelse.

Optagelserne til den kommende sæson, der bliver den 13. af slagsen, finder sted på spillestedet 18b i Harboøre, hvor deltagerne på skift skal fortolke hinandens sange.

Der er i denne sæson genvalg til to af deltagerne, og så er der også blevet plads til to midt- og vestjyder i denne sæson.

Thyboers sange skal fortolkes

Det er thyboerne Simon og Thomas Alstrup fra Jonah Blacksmith, der er en del af holdet, der tirsdag tog hul på optagelserne, og hvis sange blandt andre Peter Sommer, Dopha og Mekdes skal fortolke.

De to gengangere er Anne Linnet, der medvirkede i 2011, og Medina, der både har medvirket i sæson ni og en særlig jubilæumssæson fra 2020, og som TV2-programmet altså ikke er færdige med endnu.

- Vi har valgt at tage to af vores største kvindelige artister med igen, fordi de begge har et kæmpe sangkatalog og har leveret ufatteligt mange hits gennem tiden, som vi slet ikke er færdige med at genopleve i nye fortolkninger, siger Dorte Borregaard, der er underholdningsredaktør på TV2.

Store ændringer på vej

I den kommende sæson kan seerne se frem til endnu mere reportage fra det vestjyske.

Nu skrues der i højere grad op for musikken, når sæsonens produktion går tættere på tilblivelsen af de stærke fortolkninger og giver et indblik i det at være med i programmet.

- Kernen er naturligvis stadig artister, som fortolker hinandens sange, men selve produktionsformen bliver anderledes. Helt teknisk bliver der mere reportage. Vi optager på et rigtigt spillested i omgivelser, som musikerne normalt arbejder i. Vores intention er at gå tættere på og vise mere af vores medvirkende, siger underholdningsredaktøren.

Sæson 13 bliver efter planen sendt på TV2 og TV2 Play i begyndelsen af foråret 2024.