Uhrenholt ny træner for Lemvig-Thyborøn

Klubben Lemvig-Thyborøn har ansat Claus Uhrenholt som ny træner. Han tager over efter Arne Damgaard.

Claus Uhrenholt starter som cheftræner i LTH til sommer.

Han har en del trænerjobs på sit CV. Det har været i klubber som Team Tvis Holstebro, Bjerringbro-Silkeborg og senest Ribe-Esbjerg. Men nu kan Claus Uhrenholt kalde sig cheftræner for håndboldholdet Lemvig-Thybøron. Det skriver klubben i en pressemeddelelse.

Jeg glæder til at komme i gang i LTH.

Claus Uhrenholt, ny cheftræner

Siden juni har Claus Uhrenholt været fri på markedet, efter at Ribe-Esbjerg og Uhrenholt ikke kunne blive enige om en kontraktforlængelse. Men nu har han altså sikret sig en toårig kontrakt med den nordvestjyske håndboldklub.

- For mig er det ligegyldigt, hvilken størrelse klubben har. Jeg glæder til at komme i gang i LTH, og så glæder jeg mig til at komme tilbage til foreningsmiljøet, som der er lidt mere fokus på her end andre steder, siger Claus Uhrenholt.

Læs også Skjern Håndbold tog 12. sejr i træk

Lemvig-Thyborøn Håndbold har en målsætning om at være en udviklingsklub, der skal være blandt de 18 bedste hold i Danmark. Den målsætning stemmer fint overens med den nye træners ambitioner.

- Jeg håber, at jeg kan være med til at gøre Lemvig-Thyborøn til et attraktivt sted for unge mennesker. Derudover håber jeg også, at vi kan være med til at udvikle en masse unge mennesker. Jeg vil egentlig gerne bare fortsætte den linje og strategi, som Arne Damgaard har kørt med i de seneste sæsoner, siger Claus Uhrenholt.

Claus Uhrenholt starter som cheftræner til sommer.