Rema 1000 i Lemvig vil være corona-fri

Med klistermærker på gulvet og håndsprit i døren gør Lars Jespersen, hvad han kan, for at alle trygt kan købe deres dagligvarer.

Hold afstand! Det er, hvad statsministeren og sundhedsstyrelsen anbefaler. Hos Rema 1000 i Lemvig tager de anbefalingerne alvorligt.

På en meget klar og iøjnefaldende måde opfordrer de deres kunder til at tage hensyn og afstand til hinandenfor at mindske risikoen for spredning af covid-19

- Vi har fået nogle afstandsmærkater til gulvet, hvor der står, hold afstand. Det er det vigtigste budskab lige nu. Vi vil gerne passe på vores medarbejdere, men så sandelig også vores kunder, fortæller Lars Jespersen, der er købmand i Rema 1000 i Lemvig.

Foruden afstandsmærkaterne, så er der i butikken håndsprit tilgængeligt både ved ind- og udgange, og der er renseservietter og plastikhandsker, kunderne kan benytte, hvis de ønsker det.

Alle tager situationen alvorligt

I butikken er det vigtigt, at man er bevidst om situationen, og hvordan man håndterer virussen, så alle medarbejdere er bedst muligt klædt på til at passe på sig selv og butikkens kunder.

- Det er jo en helt vild og meget alvorlig tid. Vores bagland har været utrolig seriøse omkring det lige fra starten. Vi har fået rigtig mange informationer ud, og alle medarbejdere har fået et læringsprogram, vi skal i gennem. Der er information om, hvad corona er, fortæller Lars Jespersen.

Købmanden gør også sit til, at situation ikke blive værre. Han har hjemsendt to af sine ældste medarbejdere, så de ikke risikere at blive smittet med virussen, og to andre med snot i næsen er blevet bedt om, at blive hjemme indtil de er helt friske.

Lars Jespersen vil gerne rette en stor tak til alle de kunder, der kommer i butikken. Han kan tydeligt mærke, at alle er begyndt at tage corona alvorligt, og stort set alle handlende holder afstand og benytter den opstillede håndsprit.


Læs flere artikler fra Lemvig eller i kategorien Erhverv.