Mand reddet op af havnebassinet i Thyborøn

En gruppe borgere forhindrede tidligt søndag morgen en potentiel drukneulykke på havnen i Thyborøn.

Tidligt søndag morgen blev en 33-årig mand reddet op af havnebassinet i Thyborøn. Manden var stærkt påvirket og måtte en tur på sygehuset i Holstebro, da hans kropstemperatur var faldet kraftigt efter mødet med det kolde gys. Den 33-årige mand er i god behold.

quoteVi har forsøgt at afhøre ham, men på nuværende tidspunkt er han ikke til at forstå. Vi afventer derfor, men vi forventer ikke, at der er mere i det.

Henrik Nielsen, Vagtchef, Midt- og Vestjyllands Politi

- Vi ved ikke, hvad der helt præcist er sket, men han er formentlig selv faldet i, fortæller Henrik Nielsen, der er vagtchef hos Midt- og Vestjyllands Politi.

Politiet modtog klokken 6:10 en anmeldelse om, at en person var faldet i vandet på havnen i Thyborøn. Det viste sig at være en 33-årig mand fra Aabenraa, som politiet blev mødt af, da en patruljebil ankom på stedet 12 minutter senere. I mellemtiden var den 33-årige dog allerede reddet op af folk på havnen.

Han blev efterfølgende kørt på sygehuset i Holstebro, men det forventes, at han bliver udskrevet i løbet af søndag.

- Vi har forsøgt at afhøre ham, men på nuværende tidspunkt er han ikke til at forstå. Vi afventer derfor, men vi forventer ikke, at der er mere i det, fortæller vagtchefen.