Mand melder sig selv efter personpåkørsel – men nægter sig skyldig

Manden mangler et sidespejl og et dørhåndtag, som angiveligt er røget af ved påkørslen.

Lokalpolitiet i Holstebro har torsdag sigtet en mand for at have kørt en 27-årig mand fra Møberg ved Bækmarksbro ned den 28. december på Damhusvej, da den 27-årige var ude at løbe.

Sigtelsen er kommet, efter bilisten så et tv-indslag fra TV MIDTVEST den 30. december.

- Han er efterfølgende blevet opmærksom på, at han mangler højre sidespejl, og så har han meldt sig selv, fortæller politikommissær Knud Lauritsen fra lokalpolitiet i Holstebro.

Bilisten nægter sig skyldig i sagen på trods af, at han har meldt sig selv og mangler et sidespejl i den side, hvor løberen blev ramt.

Sidespejlet fra bilen, som blev revet af ved påkørslen af løberen.
Sidespejlet fra bilen, som blev revet af ved påkørslen af løberen.
Foto: Kasper Riis Kristensen, TV MIDTVEST

Vendte rundt efterfølgende

Hvis manden kendes skyldig, får han formentlig en bøde for sine handlinger, siger Knud Lauritsen.

- Det viser sig, at efter han rammer løberen, vender han rundt og har haft kontakt med løberen og et andet vidne, slår politikommissæren fast og fortsætter:

- Med forklaringen har han sikret sig, at løberen har det godt, og at der er ringet 112. Han har trods alt vendt rundt. Det kan måske være formildende.

Løberen fik voldsomme slag på albuen og blev syet på Herning Sygehus. Han har forslået over resten af kroppen og er blevet undersøgt for brud. Det var der ingen tegn på i første omgang.

Indslag fra 30. december: 27-årig mand blev ramt af flugtbilist. Manden fik knubs ved sammenstødet, som ødelagde sidespejlet.

Læs flere artikler fra Lemvig eller i kategorien 112.