Mægler om pilråddent hus: Fugerne skriger efter mørtel

En ejendomsmægler fra Lemvig har lavet et særdeles alternativt salgsopslag på en faldefærdig bolig.

- Vinduesrammerne er pilrådne, fugerne skriger efter mørtel og en dygtig murer, og taget tør vi overhovedet ikke udtale os om. Sælger har aldrig turdet overnatte i huset.

Ovenstående linjer lyder ikke ligefrem som den klassiske opskrift på en salgstale, der kan få afsat et hus, men ikke desto mindre er det ordene en ejendomsmægler i Lemvig bruger til at beskrive en gammel ejendom nord for Klinkby mellem Lemvig og Harboøre.

Og noget kunne tyde på, at strategien er den rigtige. I hvert fald får det utraditionelle opslag på den 104 år gamle og faldefærdige bolig nu masser af opmærksomhed.

- Jeg kan allerede mærke nu, at folk begynder at røre på sig, så der skal nok komme nogen ud at kigge på det, siger ejendomsmægler og indehaver af Danbolig i Lemvig, Jesper Andersen.

- Vi går ind til det her med tanken om, at det skal nedrives, men der kan sagtens komme nogen købere, som har en anden opfattelse. Det er det gode ved det. Jeg skal ikke bestemme, hvad folk gør med det, lyder det.

Sådan ser der ud inde i huset.
Sådan ser der ud inde i huset.
Foto: TV MIDTVEST

Et humoristisk opslag

Huset, der er bygget i 1914, har et boligareal på 125 kvadratmeter og kan købes for 265.000 kroner.

Ejendommens tilstand bringer umiddelbart ikke nogle førstepladser på huskøberes ønskeliste med sig, og netop derfor har humor været et vigtigt våben for både sælger og mægler for at få den pilrådne perle solgt.

Det er planen, at huset skal rives ned, med mindre en køber er klar til at give det en kærlig hånd.
Det er planen, at huset skal rives ned, med mindre en køber er klar til at give det en kærlig hånd.
Foto: TV MIDTVEST

- Jeg tror, de fleste mennesker vælger at se det her fra den humoristiske side. Jeg tror ikke, det skræmmer nogen væk. Som mægler skal jeg forsøge at være så ærlig og oprigtig som muligt med tingene, men der må også godt være en skæv vinkel på det for at prikke lidt til folk. Jeg tror, de fleste synes, det er skægt, lyder det fra Jesper Andersen. 

Husets fuger har set bedre dage.
Husets fuger har set bedre dage.
Foto: TV MIDTVEST

Kunne du selv finde på at købe huset?

- Jeg kunne godt finde på at investere i sådan en ejendom. Nu er mine hænder godt nok ikke skruet på, så jeg kan renovere det, men jeg synes, det ligger et fedt sted. Vejen er rolig, og der er en kanon udsigt, lyder det fra ejendomsmægleren.

Selvom husets tilstandsrapport lader en del tilbage at ønske, så fejler udsigten bestemt ikke noget.
Selvom husets tilstandsrapport lader en del tilbage at ønske, så fejler udsigten bestemt ikke noget.
Foto: TV MIDTVEST

Ændrer taktik hvis det bliver nødvendigt

Om den åbne og ærlige taktik kommer til at kaste et salg af sig, ved Jesper Andersen ikke endnu. Men skulle den humoristiske tilgang til salget af ejendommen vise sig at kuldsejle i løbet af foråret, er mægleren klar til at gribe det hele anderledes an.

- Jeg har tænkt over, hvad vi gør, hvis der nu ikke kommer nogen henvendelser. Så må vi lave vores opslag om. Det gør jeg på et senere tidspunkt, hvis ikke vi lykkes med noget, siger Jesper Andersen.

Ejendomsmægleren fra Lemvig har en målsætning om at få ejendommen solgt inden juni 2018.

Få en rundvisning i det faldefærdige hus på et minut.

 


Læs flere artikler fra Lemvig eller i kategorien Samfund.