Lemvig-Thyborøns træner stopper

Cheftræner for Lemvig-Thyborøn Håndbold, Anders Thomsen, forlader posten efter denne sæson. Dermed stopper han i jobbet et år før kontrakten udløber

Anders Thomsen har været cheftræner for håndboldholdet siden oktober 2011.

Det er primært på grund af klubbens økonomiske udfordringer, at han har valgt at forlade jobbet.

- Dengang jeg startede i klubben, var ambitionen, at vi skulle prøve at blive et mere fast hold i ligaen. Men efter de økonomiske udfordringer klubben har haft, er ambitionen blevet neddroslet, og man er nu tilfreds med en plads i 1. division. Derfor har jeg valgt at søge nye udfordringer, fortæller Anders Thomsen.

God tid til at finde afløser

Anders Thomsen har valgt at meddele sin afgang i god tid, så klubben kan finde en god erstatning.

 -

Jeg vil gerne bidrage til at give ledelsen får tid og mulighed til at sammensætte det rigtige hold. Og med en aktuel placering der giver adgang til oprykningsspillet til Håndboldligaen og et nyt og mere bæredygtigt perspektiv for den fremtidige økonomi, så tror jeg at det er et godt tidspunkt for alle parter at kigge fremad, siger han.

Har levet op til forventningerne

Sportschef Torben Jensen beklager at klubben må tage afsked med Anders Thomsen, men har forståelse for beslutningen.

- Anders har til fulde levet op til vores forventninger og har været med til at skabe en sund træningskultur i klubben og har skabt et hold der spiller seværdig håndbold. Det er samme indstilling og syn på spillet som vi ønsker at arbejde videre med og håber på at finde en træner, som kan bygge videre på, siger han.

Lemvig-Thyborøn Håndbold ligger i øjeblikket på fjerdepladsen i herrernes 1. division.