Lemvig-Thyborøn: Undskyld til publikum

Bjeringbro-Silkeborg uddelte lammetæv til Lemvig-Thyborøn. Bagefter sagde vestjydernes træner undskyld for den pinlige indsats.

Spændingen var stort set forduftet efter fem minutter, da Lemvig-Thyborøn søndag tog imod Bjerringbro-Silkeborg i mændenes håndbold-liga.

Kampen udviklede sig til en midtjysk magtdemonstration - Bjerringbro-Silkeborg vandt 31-12 efter en føring på  13-6 ved pausen. Efter ydmygelsen talte hjemmeholdets træner, Søren Baadsgaard, om den måske pinligste indsats nogensinde i en ligakamp - og sagde undskyld til publikum.

Bjerringbro-Silkeborg fik derimod tanket ny selvtillid efter en lidt blandet sæsonstart. Blandt gæsternes bedste var målmand Niklas Landin og højre back Nicolaj Øris Nielsen.